U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

18/09/19Scholenveldloop

Kom op vrijdag 27 september om 13.15u naar het voetbalterrein van S.K. Pepingen-Halle, en moedig de leerlingen van de lagere scholen van Hartentroef Pepingen en Spring in 't Veld Bellingen aan tijdens de jaarlijkse scholenveldloop. Iedereen is van harte welkom!

lees meer

16/09/19GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers voor het Huis van het Kind Pajottenland!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen deelnemen aan onze activiteiten. Begeleiden van gezinnen tijdens ontmoetingsmomenten. Helpen bij activiteiten zoals info-avonden, de ontdekkingsbrunch,…

lees meer

16/09/19Opleiding burenbemiddeling voor (vrijwillige) bemiddelaars

Woont of werkt u in een van de gemeenten van Vlaams-Brabant, dan hebben wij iets voor u. De gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant ondersteunt de lokale besturen bij het opzetten van projecten burenbemiddeling. Van september tot en met november 2019 organiseert het PIVO (Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding - Bestuursschool) de opleiding tot burenbemiddelaar in Relegem (Asse).

lees meer

05/08/19Bib aan huis

Slecht ter been? Onze bib komt naar je toe!

lees meer

30/07/19Bruegelfietsen

Verken het Pajottenland op de fiets!

lees meer

24/07/19Pepingse quiz

Schrijf je nu in voor onze jaarlijkse quiz op 27 september, georganiseerd door de vrijetijdsdiensten van de gemeente en de bibliotheek.

lees meer