U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

07/02/18Doorlopende diaprojectie van de Verloren Tuinen van Khajuraho in de bib

In de bib worden tot 16 maart beelden geprojecteerd van de prachtige Indiase tuinen en hun tempels. Op vrijdagavond 16 maart komt Geert Robberechts van INTACH dan over zijn project om dit Unesco Werelderfgoed te restaureren in de Kerk van Bellingen vertellen.

lees meer

31/01/18Uitstap en workshop in Bozar Brussel

Ben je 8 jaar of ouder, en nog geen plannen tijdens de Paasvakantie op donderdag 12 april 2018? Ga dan mee op ontdekkingstocht in de Bozar Brussel en leef je uit in een creatieve workshop in thema 'kubisme'.

lees meer

29/01/18Nieuw: gemengde plastic container op het recyclagepark van Pepingen/Lennik!

De containers harde plastic en folies zijn vervangen door één perscontainer gemengde plastic op het gratis gedeelte. Je kan dus niet alleen méér plastic afval naar het recyclagepark brengen maar vanaf nu ook gratis je harde plastic en folies.

lees meer

25/01/18Bewegen op verwijzing (BOV)

Heb je ook het goede voornemen om dit jaar wat meer te sporten? Huisartsen uit de regio kunnen vanaf 2018 mensen naar de beweegcoach sturen om hun gezondheid vooruit te helpen en meer te bewegen of te sporten. Of neem het heft zelf in handen en vraag zelf aan de huisarts een doorverwijzing naar de beweegcoach!

lees meer

05/01/18Tournée Minérale

Ga de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol!
Er is tevens gratis promomateriaal te verkrijgen bij de preventiedienst.

lees meer

28/11/17Mountainbikenetwerk Pajottenland

Zin om in de buurt te gaan mountainbiken? Ontdek nu het nieuwe mountainbikenetwerk Pajottenland in de gemeenten Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Ternat.

lees meer