U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

16/04/18Gratis restafvalzakken i.k.v. medische redenen

Stomapatiënten, thuisnierdialysepatiënten en personen met incontinentie die thuis verblijven hebben recht op jaarlijks één gratis rol grote huisvuilzakken voor restafval

lees meer

12/04/18Afsluiting kerkhof Pepingen & Heikruis

In de periode van 16 april 2018 tot en met 4 mei 2018 worden er op het kerkhof van Pepingen & Heikruis werken uitgevoerd ...

lees meer

10/04/18WALK 2 WALK - 6 Keer het Pajottenland op zijn mooist

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 9e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de ‘walk 2 walk’ sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !

lees meer

09/04/18GEZOND DE LENTE IN !

Voel je de lente al kriebelen. Blader dan rustig door de folder en maak een keuze uit het ruime aanbod. Zo kan je met een fris gevoel de zomer tegemoet. De sociale contacten krijg je er gratis bij !

lees meer

05/04/18Sport- en gezondheidsdag voor 55+

Kom mee sporten en bewegen op dinsdag 24 april in de sporthal in Liedekerke! Je kan ook lezingen en workshops rond een gezonde en actieve levensstijl volgen. GRATIS voor Pepingenaren!

lees meer

05/04/18Initiatie eenwieleren

Leer op woensdag 25 april fietsen op een eenwieler met behulp van nuttige tips van een ervaren monitor. Voor kinderen vanaf 10 jaar en voor volwassenen!

lees meer

13/03/18Kijk! Ik fiets!

Leer je kind fietsen op 2 wielen met behulp van enkele nuttige tips van ervaren monitoren & actieve begeleiding van de (groot)ouders op woensdag 25 april.

lees meer

06/03/18Zomeractiviteiten 2018

Verveel je je tijdens de zomermaanden? Geen nood, jeugddienst Pepingen en jeugdregio Pajottenland organiseren enkele leuke activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar tijdens juli en augustus. Schrijf je hier online in!

lees meer