U bevindt zich hier:Start >> wegenwerken

Wegenwerken

Doortocht BK Halle-Anzegem op dinsdag 22/09
Op dinsdag 22 september zal het Belgisch kampioenschap wielrennen doortocht maken door de gemeente Pepingen langsheen de Ninoofsesteenweg en de Kestersesteenweg.
Maatregelen om de wielerwedstrijd veilig en vlot te laten verlopen:
1) De twee steenwegen zullen tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer. De doortocht van de renners wordt verwacht  tussen 12u05-12u15 op het grondgebied van Pepingen.
2) Stilstaan- en parkeerverbod gelden tussen 10u30 en 15u op de parkeerstroken en bermen langs Ninoofsesteenweg en Kestersesteenweg.
Moet je die dag naar de stad Halle? Kijk dan even op de website van de stad om te weten welke straten en parkings tijdelijk niet bereikbaar zullen zijn.Wegenwerken Steenweg op Bellingen

Donderdag 17/09 gaan er werken van start in de Steenweg op Bellingen tussen huisnummers 1 t.e.m. 13. Onder normale weersomstandigheden zullen deze nutswerken 3 werkdagen duren.

Maatregelen:

  • Tussen Buvingen en Grasmeerstraat zal er eenrichtingsverkeer gelden. Vanuit de Ninoofsteenweg zal het wel nog mogelijk zijn om de Steenweg op Bellingen in te rijden.
  • Er wordt een omleiding voorzien naar de Ninoofsesteenweg via Huttestraat en Hoesnaek.


Wegenwerken Neerstraat

In de Neerstraat zijn er momenteel werken aan de gang tussen de huisnummers 56 en 62.
De werken zullen twee weken en half  duren namelijk één week voor het opbreken van de betonbaan en de nieuwe opbouw hiervan.
Na de werken dient de beton nog minimum één week uit te harden voor plaatselijk verkeer, en in het bijzonder zwaar verkeer.Wegenwerken Plutsingenstraat

Vanaf 14/09/2020 zullen werken plaatsvinden in Plutsingenstraat.
Deze werken zullen ongeveer twee weken en half in beslag nemen, namelijk een kleine week om alles op te breken en de nieuwe opbouw te verwezenlijken.
Na de werken dient de beton ook nog minimum één week uit te harden voor plaatselijk verkeer, in het bijzonder zwaar verkeer.