U bevindt zich hier:Start >> Werken & Ondernemen > PWA

PWA

Het P.W.A.-Pepingen werd opgericht om ook in onze gemeente voor een stuk tegemoet te komen aan de noden die er bij de bevolking leven inzake hulp bij het klein tuinonderhoud en dergelijke meer. Daarnaast wilden wij met dit initiatief ook aan de werklozen uit onze gemeente de kans geven een centje bij te verdienen.

Momenteel bedienen wij jaarlijks zo‘n veertigtal gebruikers, niet slecht, zeker als u weet dat de werkloosheidsgraad in Pepingen bij de laagste van heel België mag worden gerekend en wij dus maar beroep kunnen doen op een beperkt aantal werklozen om voor het P.W.A.-Pepingen klusjes te verrichten.

Maar onze dienstverlening eindigt zeker niet bij deze klusjesdienst. Aangezien het P.W.A. een plaatselijke dienstverlening is van de R.V.A. zijn ook Pepingse werkgevers bij ons welkom en dit voor allerhande informatie omtrent Federale Tewerkstellingsplannen zoals het Activa-project.

Tot slot zorgen wij ook nog voor alle nodige documentatie over het tijdskrediet en de loopbaanonderbreking en kan u als inwoner van Pepingen via het P.W.A. zelfs uw aanvraag voor één van deze systemen bij de R.V.A. indienen.


Bijkomende informatie: www.rva.fgov.be