U bevindt zich hier:Start >> MIK

MIK

MIK lanceert nieuwe website

Sinds november vorig jaar staat de nieuwe MIK-website online. Op deze website kunnen KMO’s terecht met al hun milieuproblemen! U kan er interessante publicaties downloaden en u vindt er een antwoord op uw meest prangende milieuvragen. Ook praktijkvoorbeelden en handige milieutips komen aan bod.

De nieuwe MIK-website werd speciaal opgesteld voor KMO’s. U vindt er alles terug over de werking van MIK en het gratis milieuadvies dat MIK u aanbiedt. Verder is de website een eerste hulp bij milieuproblemen. In de rubriek “milieuvraagstukken” vindt u een antwoord op de meest gestelde milieuvragen. U vindt er info rond vergunningen, afval, verpakkingen, enzovoort!

MIK wil de Vlaams-Brabantse KMO’s ook wegwijs maken in de afvalmarkt. Vaak hebben KMO’s problemen met afval. Daarom heeft MIK een handig overzicht gemaakt van de verschillende afvalinzamelmogelijkheden in Vlaams-Brabant. U krijgt een overzicht van de diensten die gemeenten aanbieden (bijvoorbeeld containerpark, ophalingen,...) en de diensten die privé-afvalinzamelaars aanbieden. Daarenboven kan u deze gegevens raadplegen voor 14 verschillende afvalfracties!
Waarheen met uw afval? U vindt het antwoord op http://www.mikkmo.be.