U bevindt zich hier:Start >> Wandel je fit-parcours in Halle - BOV Zennevallei

Wandel je fit-parcours in Halle - BOV Zennevallei

Op fotospeurtocht in Halle

In de huidige periode merken we dat veel mensen extra nood hebben aan beweging, nu we door de lockdown opnieuw veel tijd binnen doorbrengen. Bovendien vergroot bewegen je immuniteit. Om hieraan tegemoet te komen werkte Riso Vlaams-Brabant samen met BOV-coach Dirk en de Stad Halle een wandelparcours uit van 5,5 kilometer langs bekende en minder bekende stukjes van Halle. Je kan dit parcours op een corona-proof manier afleggen met je bubbel van vier, op een moment dat het voor jou uitkomt. Je gaat op pad met foto’s, de foto’s wijzen je de weg.

Onderweg zal je op verschillende plaatsen een QR-code vinden. Als je die scant met je gsm, krijg je een video te zien waarin BOV-coach Dirk op dezelfde plaats een laagdrempelige beweegoefening uitvoert. Doe de oefeningen ter plekke na en maak er een foto of video van. Stuur de foto of video samen met je gegevens (volledige naam & adres) door naar bov.zennevallei@gmail.com en maak kans op een prijs! De tien beste en meest creatieve inzendingen winnen namelijk een sportieve en lekkere verrassing! De wedstrijd loopt van 21/11/2020 tot 10/01/2020, dus wacht niet te lang. De foto’s voor het parcours en alle andere info vind je terug op https://risovlb.be/project/bov-zennevallei

Wil je meer bewegen en gezonder leven?

Bewegen op Verwijzing (hierna BOV genoemd) kan je hierbij kan helpen. Door systematisch meer beweegmomenten op te nemen in je dagelijks leven – denk hierbij aan wandelen, fietsen, oefeningen voor thuis – voel je je al snel beter in je vel zonder dat dit veel extra tijd of moeite vraagt. Normaal kun je via je huisarts een doorverwijzing vragen om bij de Bewegen op Verwijzing-coach langs te gaan, nu is dit tijdelijk niet nodig vanwege de Covid-19 epidemie. In Halle en omgeving kom je bij BOV-coach Dirk Van Lancker terecht. Samen met Dirk maak je dan een beweegplan op dat is aangepast aan jouw noden en kunnen.


Contactgegevens
Dirk Van Lancker – BOV coach
bov.zennevallei@gmail.com
0468 23 86 80