U bevindt zich hier:Start >> Sportkampioenen 2020

Sportkampioenen gezocht!

Omwille van de huidige coronacrisis werd beslist om de Kampioenenviering en de Sportprijsuitreiking dit jaar online te laten doorgaan via onze Facebookpagina en de gemeentelijke website.

Al wie dit jaar (periode 1 augustus 2019 – 31 juli 2020) een belangrijke wedstrijd won, een uitzonderlijke prestatie neerzette, zijn of haar grenzen opzocht, iets nieuws geleerd heeft op sportief vlak, andere mensen tot sporten aanzette, … kan genomineerd worden voor de kampioenenviering.

Daarnaast kan iedereen die een bijzondere bijdrage aan zijn of haar sport heeft geleverd of die een speciale inspanning met betrekking tot het bevorderen van sport afgelopen jaar heeft verwezenlijkt, kans maken op de Sportprijs 2020.

Schrijf je nu in of nomineer iemand anders:

- kandidaat kampioenenviering
- kandidaat individu Sportprijs 2020
- kandidaat vereniging Sportprijs 2020

Alle kampioenen en kandidaten zullen via onze Facebookpagina en website in de tweede week van september bekend worden gemaakt. Tot 11 september krijgen alle inwoners van Pepingen de kans om via de gemeentelijke website hun stem uit te brengen voor de winnaars van de Sportprijs 2020.

Daarnaast willen we deze editie ook graag de sportverenigingen in de kijker zetten. Geïnteresseerde clubs mogen een filmpje (max. 5 min.) opnemen waarin de club en de clubsfeer in beeld gebracht worden. Het origineelste filmpje kan ook een prijs winnen. Een jury zal oordelen over de origineelste inzending. Filmpjes moeten voor 31 augustus naar sport@pepingen.be worden verstuurd.

Hou het veilig & gezond!