U bevindt zich hier:Start >> Sport- en gezondheidsdag voor 55+

Sport- en gezondheidsdag voor 55+

dinsdag 24 april 2018

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Sportregio Pajottenland een sporteldag voor alle senioren uit de regio. Samen met andere 55-plussers van het leven en van sport genieten, dat is sportelen! Het is sporten/bewegen op eigen tempo, op eigen maat. Want bij sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning!

Bekijk hier de folder.

Wat?
verschillende beweeg- en sportactiviteiten (van rustig tot intens), workshops en lezingen rond gezondheid, of gewoon gezellig samen een babbeltje slaan of kaarten, … ’s Middags krijg je een lunchpakket aangeboden.
De gratis bus komt je ’s morgens ophalen in Pepingen, en brengt je achteraf terug naar Pepingen.

Wanneer?
dinsdag 24 april van 9.30u tot 16.00u

Waar?
Sporthal Liedekerke

Voor wie?
iedereen ouder van 55 jaar

Kostprijs?          
€ 8 inclusief alle activiteiten, lunchpakket, verzekering en busvervoer vanuit Pepingen en terug
Opgelet: inwoners van Pepingen moeten deze € 8 niet betalen, want de gemeente en de seniorenadviesraad Pepingen nemen de kosten op zich!

Inschrijven?
vóór 13 april bij de sportdienst van Pepingen: ofwel tijdens de openingsuren in het gemeentehuis ofwel via tel. 02 383 14 38 ofwel via sport@pepingen.be

Spreek af met leeftijdsgenoten, andere leden van de seniorenvereniging, vrienden, familie, … en kom samen naar de sporteldag! Je hoeft echt niet intensief te sporten indien je dat niet wilt of kan. Gewoon ‘bewegen’ en ‘samen zijn’ is immers de boodschap.