U bevindt zich hier:Start >> Kampioenenviering en uitreiking sportprijs 2018

Kampioenenviering en uitreiking sportprijs

vrijdag 14 september om 20.00u

Het sportseizoen 2017 – 2018 (van 1 augustus 2017 tot 31 juli 2018) is bijna ten einde. Om alle sportprestaties en sportinitiatieven niet zomaar voorbij te laten gaan, zet het gemeentebestuur van Pepingen en de Pepingse sportraad jaarlijks individuele sporters en ploegsporters in de bloemetjes.

De kampioenenviering en de uitreiking van de sportprijs vindt plaats op vrijdag 14 september 2018 om 20.00 uur in zaal De Kring in Bellingen. Achteraf biedt het gemeentebestuur een receptie aan.

Noteer deze datum in uw agenda, want iedereen is alvast van harte uitgenodigd! Gelieve uw aanwezigheid te melden via de sportdienst vóór 12 september (aantal personen doorgeven aub)
 
SPORTPRIJS:
Initiatieven en prestaties van uitzonderlijke kwaliteit of speciale inspanningen met betrekking tot het beoefenen en bevorderen van de sport tussen 1 augustus 2017 en 31 juli 2018 komen in aanmerking voor deze prijs. Een vereniging en een individuele Pepingenaar kan voorgedragen worden of kan zichzelf kandidaat stellen voor deze prijs.  Stel jezelf, iemand anders of een vereniging kandidaat voor de sportprijs via deze formulieren:
- kandidaat vereniging
kandidaat individuele Pepingenaar 
 
SPORTKAMPIOENEN:
Ook onze (G-)sporters worden op 14 september in de bloemetjes gezet. Ben je het afgelopen jaar kampioenen geworden, is uw vereniging kampioen, of ken je een sportkampioen? Laat het ons weten via dit meldingsformulier