U bevindt zich hier:Start >> Beweegkalender 2017

Beweegkalender en sportelgids voor senioren

september - december 2017

Meer bewegen en minder stilzitten: dat is de boodschap. Moeilijk is dit niet! Er zijn tal van verenigingen, clubs, activiteiten in het Pajottenland waar je naartoe kan gaan om te bewegen, te sporten of gewoon gezellig samen te zijn.

Ook individueel zijn er mogelijkheden genoeg om meer te bewegen. De gemeenten hebben tal van sportaccommodaties, niet alleen sporthallen en sportzaaltjes, maar ook openluchtaccommodatie die toegankelijk is voor iedereen (wandel- en fietsroutes, mountainbike- en loop omlopen, Finse pistes,…)

Deze beweegkalender biedt je een overzicht van heel wat van deze mogelijkheden. Elke dag tot eind december 2017 geven we je een suggestie. Aan jou om er op in te gaan of niet.
Wil je graag een exemplaar van de beweegkalender? Kom dan naar de sportdienst in het gemeentehuis, naar het OCMW of naar de bibliotheek.

Een totaal overzicht vind je ook in de sportelgids (2017-2018): een handige brochure waarin je op zoek kan gaan naar een geschikte activiteit of een sportclub met seniorenwerking in het Pajottenland. Je kan deze sportelgids ook afhalen op de sportdienst in het gemeentehuis, in het OCMW of in de bibliotheek.